diumenge, de gener 23, 2022

PROJECTES SANTILLANA (23/01/22)

 Estimades famílies…

Com sabeu, dins de l’àrea de Naturals i Socials, tenim programat un Projecte de l’editorial Santillana, el qual engloba diversos temes del temari del curs. Els tres cursos de Primer Cicle el començaran en breu, dins d’aquest segon trimestre.

En aquests projectes es treballa el “treball cooperatiu”, és a dir, el treball per equips, amb l’assignació de càrrecs i amb l’objectiu d’aprendre “amb els altres i dels altres”. 

En aquesta entrada us recordam les passes que heu de seguir per entrar-hi, ja que ho necessitaran sobretot per repassar a casa, ja sigui mirant una altra vegada els videos o fent alguna activitat.

Si ho trobau adequat, podeu deixar que els vostres infants aprenguin a entrar per ells mateixos, sobretot els de segon i tercer.

PROCEDIMENT:


* En el cercador heu d'escriure:

https://projectes.santillana.cat/

Entrareu aquí:





*Pitjau a ENTRAR i vos sortirà:




Aquí és on heu d'escriure el nom d'usuari (nom + primer llinatge, tot junt i en minúscula) i la contrasenya (primer,segon o tercer), segons el curs dels vostre fill/a. REVISAU BÉ  TOTES  LES  LLETRES! 😉

Entrareu a l'entorn virtual i veureu que està el PROJECTE (pitjau a ACCEDIR).

Si no poguéssiu entrar, per favor comunicau-lo  el més aviat possible a la tutora, per poder-lo solucionar el més aviat possible.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!🙏




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VIDEO COLÒNIES PRIMER CICLE 22-23 😀

  Estimades famílies... Disculpau el retard🙏... Aquí teniu una petita mostra de les nostres COLÒNIES d'enguany. Ho vàrem passar estupen...